Resultaten voor youngtimer verzekering

 
youngtimer verzekering
KH Youngtimers.
Youngtimer verzekering: bekijk de voorwaarden. Om te beginnen: de ene verzekeraar heeft een andere definitie van het begrip youngtimer dan de andere. Het is dus verstandig om eerst na te gaan of de verzekeraar uw auto ook inderdaad als youngtimer ziet.
Youngtimer verzekering.
Heb ik een Youngtimer. Youngtimers zijn auto's' met een leeftijd van tussen 15 en 25 jaar. Het zijn nog geen officiele oldtimers, maar komen wel in aanmerking voor een voordelige verzekering. Youngtimers, ook wel hobbytimers genoemd, kun je voordelig verzekeren met een youngtimerverzekering.
Hobbytimerverzekering aan 200 euro voor uw sportwagen, cabrio, coupé, Erard Verzekeringen nv.
Hebt u al gehoord van de speciale Erard verzekering voor hobbytimers? Wagens zoals BMW Z3, Mazda MX5, Porsche 993, Ferrari 360, Lotus Elise, Mercedes SL, Aston Martin DB7, welke nog géén 25 jaar oud zijn, en dus nog géén oldtimer zijn, kunnen voor een jaarpremie BA van 205 euro verzekerd worden.
De oldtimerverzekering van a.s.r. Verzekeringen.
Met een verzekeringskaart zie je in één oogopslag wat wel en niet verzekerd is als je onze verzekering afsluit. Het laat je op begrijpelijke wijze zien wat de polisvoorwaarden zijn. Je kunt onze verzekeringskaarten ook goed vergelijken met de verzekeringskaarten van andere verzekeraars in Nederland. Bekijk de verzekeringskaarten. Oldtimer Auto WA Oldtimer Auto WA Casco Beperkt Oldtimer Auto WA Casco Allrisk Oldtimer Motor WA Oldtimer Motor WA Casco Beperkt Oldtimer Motor WA Casco Allrisk.
Youngtimer verzekering Reus Verzekeringen.
De youngtimer verzekering boven de 10.000 kilometer per jaar is bedoeld voor de dagelijkse/zakelijke rijder die de youngtimer dagelijks gebruikt en deze het hele jaar door gebruikt. De auto wordt het hele jaar door intensief gebruikt. Speciaal voor dagelijks/zakelijk gebruik.
AdviesVerzekerd! Verzekeraars Meppel Klassier en youngtimerverzekeringen, gevestigd te Meppel.
Oldtimer Youngtimer Modern Sport. is een all-round assurantiekantoor, maar volledig gespecialiseerd en toegerust op het verzekeren van semi klassieke motorvoertuigen en youngtimers. Een specialisme, ontstaan uit onze eigen passie en interesse voor auto's' en motoren. Wij hebben benzine in onze aderen.
Youngtimer-Verzekering.nl specialist voor uw youngtimer verzekering.
Youngtimer verzekering 7.500 kilometer per jaar. De youngtimer verzekering onder de 7.500 kilometer per jaar is bedoeld voor de hobbymatige/recreatieve rijder die hiernaast een andere auto heeft voor dagelijks gebruik. Deze autos staan veelal binnen en komen met mooi weer naar buiten.
Nieuwsbericht Arnhems Assurantiebedrijf BLOG: Uw youngtimer verzekeren?
Het is belangrijk om hier rekening mee te houden, omdat u op basis van standaard verzekeringen een veel lagere vergoeding ontvangt bij schade aan uw youngtimer. Kiest u voor een WA verzekering dan is dit niet aan de orde, omdat uw auto dan enkel is verzekerd voor schade aan andere motorvoertuigen.
Youngtimer 10 tot 20 jaar Bokhorst verzekeringen.
Sporttimer tot 20 jaar. Youngtimer 10 tot 20 jaar. Klassiekers van 20 tot 30 jaar. Klassiekers van 30 jaar of ouder. Vraag online een offerte aan. Wij helpen u graag. 020 436 0 436. Stel uw vraag. Lees onze Recensies. Wij hebben de mogelijkheid de verzekering bij verschillende maatschappijen voor u onder te brengen.
Oldtimerverzekering auto IAK.
Rechtsbijstand is een belangrijke uitbreiding als u hebt gekozen voor een WA of WA Beperkt casco verzekering. Daarbij is immers aanrijdingsschade aan uw eigen auto niet verzekerd. IAK Privé Pakket. Productwijzer oldtimer auto. Productwijzer schade inzittenden. Oldtimer verzekeren op basis van geldig taxatierapport.

Contacteer ons