Resultaten voor izz verzekering

 
izz verzekering
IZZ Aanvullende pakketten.
Wil je een bescheiden aanvullende verzekering voor verschillende zorgonderdelen? Daarvoor is het Bijzonder Bewust pakket: een klein totaalpakket met een paar belangrijke vergoedingen. Zelf samenstellen: Kies-zelf modules. Wil je liever geen totaalpakket? Maar zelf kiezen waarvoor je je aanvullend verzekerd? Neem dan de Kies-zelf modules. Daarmee kun je je een aanvullend verzekeren voor losse zorgonderdelen. We hebben Kies zelf modules voor: fysiotherapie, tandzorg en zorg in het buitenland. Wil je meer weten over de exacte inhoud van de pakketten, persoonlijk advies of een premieberekening op maat? Kijk dan op vgzvoordezorg.nl/izz. Uitvoering IZZ Zorgverzekering door VGZ voor de Zorg. IZZ is een stichting, opgericht door werkgevers en werknemers in de zorg. We stellen de IZZ Zorgverzekering speciaal samen voor mensen die in de zorg werken. Stichting IZZ maakt namens haar leden afspraken over de premie, samenstelling en service van de IZZ Zorgverzekering. De IZZ Zorgverzekering wordt uitgevoerd door VGZ voor de Zorg.
IZZ Zorgverzekeraar Klantenservice, Telefoonnummer.
Deel zelf uw ervaring. Gegevens IZZ Klantenservice IZZ 0900-0274 Lokaal tarief info@izz.nl Beschikbaarheid klantenservice Elke werkdag van 8.00 tot 20.00 uur en op zaterdag van 9.00 tot 13.00 uur. IZZ Postbus 445 5600 AK Eindhoven Bezoekadres: Kennedyplein 300 5611 ZV Eindhoven.
Basisverzekering van IZZ Zorgverzekering met 10% collectieve korting IZZ. Untitled 1.
Wet langdurige zorg. Declaratie indienen via Mijn IZZ Zorgverzekering. Declareren met de IZZ Zorgverzekering app. Voorwaarden en downloads. Mijn IZZ Zorgverzekering. In de basisverzekering vindt u vergoedingen voor de belangrijkste zorg. Met een collectieve verzekering via uw werkgever in de zorg krijgt u 10% korting op de basisverzekering.
De IZZ Zorgverzekering Sluit uw verzekering af IZZ.
Wet langdurige zorg. Declaratie indienen via Mijn IZZ Zorgverzekering. Declareren met de IZZ Zorgverzekering app. Voorwaarden en downloads. Mijn IZZ Zorgverzekering. De IZZ Zorgverzekering. De IZZ Zorgverzekering is de zorgverzekering van mensen in de zorg. Extra vergoedingen voor mantelzorg en fysio.
IZZ IZZ Zorgverzekering.
De IZZ Zorgverzekering wordt uitgevoerd door VGZ voor de Zorg. Agressie en geweld. Werken in de zorg. IZZ collectieve ziektekostenregeling. IZZ lidmaatschap en IZZ Zorgverzekering. IZZ Zorgverzekering VGZ voor de Zorg. Bereken uw premie. Inloggen Mijn IZZ Zorgverzekering. Word lid van IZZ Ontvang de nieuwsbrief.
IZZ Zorgverzekering VGZ voor de Zorg zorgverzekering, een goede keuze? Consumentenbond. icon-menu. logo. logo_footer. preds. symbol-afrader. symbol-bestekoop. symbol-besteuittest.
Vergelijk je IZZ Zorgverzekering VGZ voor de Zorg verzekering dan met andere zorgverzekeringen door te kiezen voor de optie Voeg huidige verzekering toe. Je ziet dan direct wat een IZZ Zorgverzekering VGZ voor de Zorg zorgverzekering meer of minder biedt dan andere verzekeringen.
IZZ reviews Ervaringen.nl.
goede vergoeding regeling. Ik ben via mijn werkgever verzekerd bij het IZZ en ben daar zeer tevreden mee. ik heb een zeer uitgebreide dekking, tegen een goed tarief als je deze vergelijkt met andere zorgverzekeringen. Izz, een topper! mijn hele familie heeft een verzekering bij izz, en we hebben dit nu al voor heel wat jaren.
IZZ zorgverzekering 2018 ZorgverzekeringWijzer.
Het bestuur van IZZ bestaat alleen uit werknemers en werkgevers werkzaam in de zorgsector, zou houden ze korte lijnen met de branche en weten ze exact wat hun medewerkers nodig hebben. IZZ valt onder de coƶperatie van VGZ net als de academische tegenhanger van IZZ, de UMC zorgverzekering 2017.
Klantenservice VGZ voor de Zorg IZZ Zorgverzekering IZZ.
Wij kunnen ons voorstellen dat u ons een vraag wilt stellen over uw verzekering. Telefonisch kunnen wij goed inspelen op uw persoonlijke situatie en vragen, en u daardoor in een keer en sneller helpen. Klachten of opmerkingen? Wij zijn u graag zo goed mogelijk van dienst. Bent u toch niet tevreden over onze service? Laat het ons weten. Wij helpen u graag. En u helpt ons hiermee om onze dienstverlening te verbeteren. Geef uw klacht door. De IZZ Zorgverzekering wordt uitgevoerd door VGZ voor de Zorg.
IZZ Zorgverzekeraar Zorgverzekering? Vergelijk je zorgverzekering op Pricewise.nl.
Daarnaast moet je zorgrekeningen zelf voorschieten en daarna declareren bij IZZ. Aanvullende verzekeringen IZZ. Met een aanvullende verzekering van IZZ ben je verzekerd voor zorg die niet in het basispakket zit. IZZ heeft 2 verschillende aanvullende verzekeringen.: Zorg voor de Zorg.

Contacteer ons