Op zoek naar menzis verzekering?

 
menzis verzekering
Zorgverzekeraar Menzis voor uw zorgverzekering en reisverzekering.
Wilt u uw kinderen bijverzekeren voor tandartskosten? Dan komen kinderen tot 18 jaar alleen in aanmerking voor een TandVerzorgd 750. Een losse aanvullende verzekering of tandartsverzekering? Wilt u tandartsverzekering of aanvullende verzekering bij Menzis, terwijl u een Basisverzekering bij een andere zorgverzekeraar heeft?
Verzekering aanvragen.
Spreekt u liever een medewerker? Bel dan met de Menzis OverstapCoach. Woont u in het buitenland, dan heeft u een formulier nodig om de verzekering aan te vragen. We bieden ook formulieren in het Engels en het Duits aan. U vindt deze hieronder.
zorgverzekering Menzis 2018.
Of het afsluiten van een aanvullende verzekering zinvol is, is afhankelijk van iemands persoonlijke situatie. De Menzis Zorgadviseur helpt u graag. Bent u collectief verzekerd en heeft u een aanvullende verzekering Collectief Aanvullend 1, dan krijgt u meer vergoed op gebied van kraamzorg en bevalling vanuit de aanvullende verzekering.
Zorgverzekeraar Menzis: voor uw zorgverzekering en reisverzekering.
Een zorgeloze vakantie begint met een goede reisverzekering. Stel online uw verzekering samen en bereken direct uw premie. Doe de reisverzekeringscheck. Werk aan uw gezondheid. Uw persoonlijke Zorgadviseur. Vind uw zorgaanbieder. Probeer nu de Menzis SamenGezond-app. De Menzis SamenGezond-app helpt u bij het maken van gezondere keuzes.
Basisverzekering van Menzis: méér dan de basis.
Vind de verzekering die past. Help mij kiezen. Of bel de OverstapCoach: 088 222 49 00. Tip: Combineer een Basisverzekering met 1 van onze tandartsverzekeringen. Waarin verschillen onze Basisverzekering? Menzis Basis Voordelig en Menzis Basis zijn een naturapolis, Menzis Basis Vrij is een restitutiepolis.
Vergoedingen vinden op aandoening, behandeling of code.
Kronen en bruggen R-codes. Verloskundige zorg en kraamzorg uit de aanvullende verzekering. Aan en uittrekhulpmiddelen. Ambulante geestelijke gezondheidszorg. Apparaat voor slaap en snurkstoornissen. Apparatuur voor bediening computer. Apparatuur voor positieve uitademingsdruk. Artrose aan heup en kniegewrichten fysiotherapie. Contact met Menzis.
Klantenservice Menzis alle praktische informatie op één plek.
Lukt het even niet om uw maandelijkse premie of het eigen risico te betalen? Bij Menzis kunt u dan een betalingsregeling aanvragen. Lees hier hoe u dit zelf regelt. Heeft u een rekening voor eigen risico gekregen? Bekijk de specificatie met korte uitleg in Mijn berichten op Mijn Menzis.
Telefoonnummers contact met Menzis.
Bellen met Menzis. Bij Menzis regelt u veel zelf via Mijn Menzis. Komt u er niet uit? Bel ons dan. Houd gelijk uw verzekerdennummer of BSN bij de hand, dan krijgt u nog snel een persoonlijk antwoord op uw vraag.
Zorgverzekering voor 18-jarigen.
Welke Basisverzekering sluit ik af? Menzis Basis of Menzis Basis Vrij. Wil ik mij aanvullend verzekeren? De Basisverzekering dekt alleen medisch noodzakelijke kosten zoals een bezoek aan je huisarts. Sluit bijvoorbeeld de aanvullende verzekering JongerenVerzorgd af. Dé jongerenverzekering van Menzis, afgestemd op jouw leven.

Contacteer ons