Resultaten voor ohra verzekering

 
ohra verzekering
Telefoonnummer OHRA: bellen met een medewerker.
De OHRA Hulpdienst staat 7 dagen per week, 24 uur per dag voor je klaar. Heb je onze zorgverzekering, dan bel je: 31 026 400 48 68. Voor al je andere verzekeringen bel je de hulpdienst op: 31 026 400 23 10.
OHRA Zorgverzekering vergelijken? Doe de PrijsCheck.
Bij OHRA heb je de keuze uit de volgende vier aanvullende dekkingen; OHRA Sterk, OHRA Aanvullend, OHRA Extra Aanvullend en OHRA Uitgebreid.: Wil je een aanvullende verzekering, maar zonder dat je voor allerlei zaken verzekerd bent die je toch niet gaat gebruiken?
HCC Tot 10% korting op collectieve verzekeringen van OHRA.
Op een aanpsrakelijkheidsverzekering bij OHRA krijg je 10% korting. En diezelfde korting krijg je ook voor een verzekering voor je kostbaarheden, je huisdieren of motor. Met de OHRA Doorlopende Reisverzekering hoef je je op vakantie nergens druk over te maken.
OHRA Zorgverzekering 2019 Zorgverzekering Vergelijken 2019.
Voordelen OHRA zorgverzekering De consumenten die je voorgingen en een OHRA zorgverzekering afsloten zijn voor het overgrote deel zeer te spreken over de uitstekende verhouding tussen de prijs en de kwaliteit. Je kunt nog meer voordeel halen uit je OHRA zorgverzekering door collectief een zorgverzekering af te sluiten.
Collectiviteitskorting OHRA Collectiviteitskorting Alle collectiviteitskortingen zorgverzekering.
De collectiviteitskorting is van toepassing op alle OHRA-pakketten, met uitzondering van OHRA Sterk en OHRA Tand Sterk. Verzekering afsluiten met collectiviteitskorting. Iedereen kan via ons stichtingscollectief profiteren van een collectiviteitskorting op OHRA-zorgverzekeringen. Dit kan als u al bij OHRA verzekerd bent, maar ook als u dat nog niet bent.
OHRA zorgverzekering: klantbeoordelingen zorgpremie.
Ik heb verschillende keren op vergelijkingssites bekeken of het aantrekkelijk is om over te stappen naar een andere zorgverzekeraar maar moest steeds tot de conclusie komen dat ik bij Ohra het beste pakket krijg zowel bij het basispakket en de aanvullende verzekering.
OHRA Wikipedia.
Door de overname van Delta Lloyd door NN Group in 2017 valt OHRA, evenals de overige onderdelen van het voormalige Delta Lloyd, onder NN Group. OHRA is van oudsher een direct writer. Binnen de Delta Lloyd groep bedient OHRA het directe kanaal.
Zorgverzekering vrije zorgkeuze met de OHRA Zorgverzekering.
Wist je trouwens dat je je nieuwe polis met premie voor het komende jaar in Mijn OHRA Zorgverzekering vindt? Bekijk meer informatie over de mogelijkheden van Mijn OHRA Zorgverzekering of log direct in en bekijk je nieuwe polis! Welke beroepsverenigingen voor alternatieve zorg erkennen jullie? Afhankelijk van de door jou afgesloten aanvullende verzekering krijg je een vergoeding als jouw behandelaar lid is van één van de beroepsverenigingen PDF die door OHRA wordt erkend.
OHRA Ziektekostenverzekering.nl.
Bij OHRA bestaat er de mogelijkheid om je aanvullende verzekering aan te passen gedurende het jaar. Naast het basispakket biedt OHRA ook een aantal aanvullende verzekeringen aan. Vrijwel elke aanvullende verzekering van OHRA kan worden uitgebreid met een Extra pakket voor een uitgebreidere dekking.
OHRA Extra Aanvullend Zorgverzekering Vergelijken 2019.
Wie meer wilt weten over de vergoedingen van OHRA Extra Aanvullend kan het beste de website van OHRA zelf raadplegen. Declareren OHRA Extra Aanvullend. Declareren via OHRA is zo gedaan en zeer eenvoudig. De OHRA Extra Aanvullend is een aanvullende verzekering.

Contacteer ons