Zoeken naar verzekering motor

 
verzekering motor
Motorverzekering vergelijken Goedkope motorverzekering 2018 Verzekering.nl.
Ja, wanneer u de eigenaar bent van de motor bent u verplicht een verzekering af te sluiten voor deze motor. Net als bij een auto, een brommer en elk ander motorrijtuig bent u in ieder geval verplicht om een WA-verzekering af te sluiten.
Motorverzekering tot 80% korting, sluit nu af.
Beperkt Casco ook wel de WA verzekering genoemd dekt schade aan anderen en een aantal veel voorkomende schades aan uw eigen motor, zoals brand, diefstal, storm e.d. Lees meer over de motorverzekering. Betalen Is het mogelijk mijn premie in termijnen te betalen?
Motorverzekering IAK.
Deze verzekering vergoedt tot maximaal 25.000, de schade aan de opzittenden van de motor of motorscooter door een ongeval. Denk daarbij aan letselschade, kledingschade of schade aan persoonlijke bagage. Het maakt niet uit wie de veroorzaker is van het ongeval.
Motorverzekering.
Volgens de wet moet u zich in ieder geval verzekeren voor wettelijke aansprakelijkheid WA. U kunt ook de motor zelf verzekeren; dat heet cascodekking. De verzekering is geldig in de landen die staan op de Internationale Motorrijtuigverzekeringskaart groene kaart' en niet zijn doorgehaald.
Oldtimer motorverzekering verzekeren vanaf 30, per jaar. jaguar_new_logo. Combined Shape.
Bezit u een klassieke motor, ouder dan 25 jaar. Bent u bereid om de motor te laten taxeren, dan is deze oldtimer motorverzekering het voordeligste. U heeft met deze verzekering hulpverlening gratis meeverzekerd en u kunt kiezen om alleen in de zomermaanden te rijden.
Motorverzekering OHRA: meer vrijheid met een verzekering op maat.
De vrijheid om te gaan waar je wilt. Deze vrijheid vind je ook terug in onze motorverzekering. Kies je de OHRA Motorverzekering, dan ga je voor een verzekering die aansluit bij wie je bent, wat je doet en waar je naar toe gaat.
Motorverzekering voor zorgeloos toeren HEMA verzekeringen.
Krijg ik extra korting op mijn motorpremie als ik ook mijn auto bij HEMA heb verzekerd? Wat wordt mijn nieuwe premie na aanpassing van mijn bonus-malustrede? Wat is een groene kaart? Is een alarm op mijn motor verplicht voor de verzekering?
Motorverzekering premie berekenen en online afsluiten Rabobank.
U heeft een Alles in één Polis als u een of meer van deze verzekeringen heeft: Autoverzekering Doorlopende Reisverzekering Inboedelverzekering Woonhuisverzekering BuitenDeDeur verzekering Aansprakelijkheidsverzekering Ongevallenverzekering Rechtsbijstandverzekering De verzekeringen voor uw motor, bromfiets, aanhanger, oldtimer, caravan, camper en boot horen er ook bij.
De motorverzekering van a.s.r. Verzekeringen.
Iets voor jou? Is onze motorverzekering iets voor jou? Als je jouw motor vooral particulier gebruikt. Als je motor een Nederlands kenteken heeft. Ook als je motor een zijspan heeft. Als je met je motor meedoet aan wedstrijden. Alles over deze verzekering.
Unigarant Motorverzekering-zonder zorgen blijven rijden.
Dan moet uw motor een slot hebben dat is goedgekeurd door ART met vier sterren. Daarnaast krijgt u korting als u een Track Tracesysteem heeft. Kan ik rechten ontlenen aan de informatie op de site? Kan ik rechten ontlenen aan de informatie op de site? De informatie op deze website is met zorg opgesteld en puur informatief. Er kunnen geen rechten aan worden ontleend. De polis en polisvoorwaarden zijn bepalend voor uw verzekering.

Contacteer ons