Meer resultaten voor collectieve verzekering

 
collectieve verzekering
Collectieve zorgverzekering voor minima Onderwerpen A-Z Inwoners Gemeente Stichtse Vecht.
Scholen en kinderopvang. Parkeren en verkeer. Zoeken Zoeken Zoeken. Home Inwoners Onderwerpen A-Z Collectieve zorgverzekering voor minima. Collectieve zorgverzekering voor minima. is een zorgverzekering met uitgebreide dekking en gunstige premie. aanmelden via www.gezondverzekerd.nl. u heeft een inkomen tot 130% van geldende bijstandsnorm.
Collectieve zorgverzekering Gemeente Veldhoven.
U bent verzekerd bij VGZ of CZ of stapt per 1 januari over naar een van deze zorgverzekeraars. Met de collectieve zorgverzekering krijgt u een basisverzekering en een uitgebreide aanvullende verzekering. U kunt kiezen uit 2 verzekeraars en 3 pakketten.
Collectieve zorgverzekering Gemeente Maastricht.
U bent niet verplicht om u aanvullend te verzekeren. Als u een minimum inkomen heeft kunt u gebruik maken van de collectieve verzekering van de gemeente. Wij hebben hiervoor een contract afgesloten met een zorgverzekeraar. Met deze verzekering heeft u.:
Collectieve zorgverzekering.
10 november 2016. Speciaal voor mensen met een laag inkomen hebben de gemeenten Amersfoort en Leusden een zorgverzekering samengesteld. Deze zorgverzekering heeft veel voordelen en geeft extra vergoedingen. Overstappen kan tot uiterlijk 31 december 2016. Klik op de button voor meer informatie.:
Collectieve verzekering met korting Servicepaspoort.
Bekijk de voordelen. Home Over Servicepaspoort Collectieve verzekering met korting. Servicepaspoort een zorg minder. Collectieve verzekering met korting van Servicepaspoort. Als lid van Servicepaspoort kunt u uzelf goedkoper verzekeren. Wij hebben namelijk collectieve afspraken voor u gemaakt met verschillende verzekeraars.
Collectieve zorgverzekering Gemeente Soest.
De verzekering is afgesloten bij verzekeringsmaatschappij Zilveren Kruis Achmea en is niet alleen bedoeld voor bijstandsgerechtigden, maar voor alle inwoners waarvan het inkomen niet meer bedraagt dan 115% van de geldende bijstandsnorm. Het voordeel van deze collectieve verzekering is de lagere premie voor basis en aanvullende verzekering en een op minima toegesneden uitgebreider vergoedingenpakket.
Collectieve zorgverzekering De Amersfoortse. DeAmersfoortse-Ava-default.
Een zorgverzekering met ruime dekkingen helpt daarbij. Met onze collectieve zorgverzekering maak je dit mogelijk voor je medewerkers. Combineer je deze met een verzuim en inkomensverzekering? Dan krijgen je medewerkers en hun gezin tot wel 15% korting op onze aanvullende verzekering.
Collectieve zorgverzekering Gemeente Best.
Via de normentabel PDF, 7.7 kB kunt u zien of u in aanmerking komt voor een collectieve zorgverzekering vanuit de gemeente Best. Met de collectieve zorgverzekering krijgt u een basisverzekering en een uitgebreide aanvullende verzekering. U kunt kiezen uit 2 verzekeraars en 3 pakketten.
Collectieve autoverzekering raquo Hoe het werkt Geld.nl.
Een collectieve autoverzekering wordt door verschillende verzekeringsmaatschappijen aangeboden. De premie voor een collectieve verzekering ligt doorgaans lager dan de premie voor een gewone zakelijke autoverzekering. Een collectieve autoverzekering is een groep bij elkaar horende individuele autoverzekeringen. Er zijn afspraken gemaakt over premie, dekking, voorwaarden en eigen risico.
Collectieve zorgverzekering 2019? Korting op de premie ZorgWijzer.nl.
Het is dan ook altijd raadzaam om verschillende collectieve en individuele verzekeringen met elkaar te vergelijken op premie, dekking en voorwaarden. En dus niet blind te kiezen voor een collectieve verzekering. Ook op ZorgWijzer.nl worden meerdere collectieve zorgverzekeringen vergeleken, zie de zorgvergelijker.

Contacteer ons