Meer resultaten voor e bike verzekering

 
e bike verzekering
Best geteste fietsverzekeringen bij schade en diefstal Kingpolis.
Net als in 2016 komen onze doorlopende fietsverzekeringen voor de e-bike én de stadsfiets van Kingpolis als Beste uit de Test! De testoordelen liggen zelfs nog hoger dan twee jaar terug omdat het nu ook mogelijk is de verzekering online af te sluiten.
E-bike verzekering met pechhulp.
Nee, dat kan niet. U heeft een nieuwe verzekering nodig. U kunt daarvoor een premieberekening maken en de Unigarant Elektrische Fietsverzekering vervolgens afsluiten. Kan ik een tweedehands e-bike verzekeren? Ja, dat kan. Uw elektrische fiets is dan verzekerd voor de aanschafwaarde.
Pedelec / e-bike verzekering vanaf 166, per maand.
Ook schade door bedieningsfouten wordt gedekt door de Klikzeker verzekering. Mocht de accu van jouw pedelec het begeven of nog maar 50% van de door de fabrikant aangegeven capaciteit leveren, dan worden de kosten voor een nieuwe accu door de verzekering vergoed.
Verzekering E-Bike4all Altijd 2e E-Bike gratis.
ENRA, dé fietsverzekeraar van Nederland heeft speciaal voor E-Bike4all een unieke 4-jarige E-Bike verzekering. Zo gaat u zorgeloos onderweg met uw elektrische fiets. Uw fiets is verzekerd tegen eventuele schade en diefstal en u als opzittende bent verzekerd bij een ongeval.
E-bike verzekering Zicht adviseurs.
Als u uw e-bike wilt verzekeren, dan kunt u kiezen uit een diefstalverzekering of een volledig casco verzekering. De eerste dekt alleen schade bij diefstal. De tweede dekt naast diefstal ook schade aan de e-bike die ontstaat door bijvoorbeeld een aanrijding.
Beste e-bikeverzekering volgens de consumentenbond.
De doorlopende e-bikeverzekering van Kingpolis is door de Consumentenbond als beste beoordeeld. Van de Consumentenbond krijgt de doorlopende e-bikeverzekering een 88, in de e-bikeverzekering test 2018. Net als in 2016 komt de Kingpolis doorlopende verzekering voor e-bikes als Beste uit de test van de Consumentenbond.
E-bike verzekering nú goedkoop afsluiten ANWB.
3 jaar nieuwwaardedekking, scherpe premie en ANWB ledenkorting. Bereken direct je premie. High speed e-bike verzekeren. Bij de ANWB stel je zelf jouw verzekering voor je high speed e-bike samen. De ANWB High Speed E-bikeverzekering bied je de keuze uit 4 dekkingen.
E-bikeverzekering vergelijken? Verzeker diefstal en schade.
Wat is een e-bikeverzekering? Een e-bikeverzekering is een verzekering dat de diefstal of schade van een e-bike vergoed. Een e-bikeverzekering keert bij diefstal of schade een bedrag uit. Dit bedrag, eventueel onder aftrek van een eigen risico, is afhankelijk van de leeftijd van de e-bike.
De voordelige elektrische fietsverzekering.
Duur van de verzekering Hoe lang is mijn fiets verzekerd? De elektrische fietsverzekering is dagelijks opzegbaar. Zegt u de verzekering niet op, dan wordt deze telkens na een jaar volgens het contract automatisch verlengd en kunt u deze weer dagelijks opzeggen.
Uw elektrische fiets verzekeren tegen een lage premie.
Uw elektrische fiets verzekeren bij Univé. De elektrische fiets wordt steeds populairder. Bent u op zoek naar een goede en voordelige verzekering voor uw elektrische fiets? Bij Univé kunt u uw elektrische fiets compleet verzekeren voor een zeer lage premie.

Contacteer ons