Resultaten voor verzekering kat

 
verzekering kat
Huisdierenverzekeringen De Kattensite.
Klik hieronder op het gewenste vak voor meer informatie, een vrijblijvende berekening van uw premie of voor het afsluiten van een verzekering voor je kat of hond. De aangeboden huisdierenverzekeringen zijn van Ohra, PetPlan, InShared, en Verzekeruzelf. De meest complete basisverzekering voor je kat.
Hoeveel kost een verzekering voor mijn hond of kat? dierenverzekering-vergelijken.be.
Jaarlijkse premies voor de verzekering van de kosten van de dierenarts voor de mannelijke Angora-kat, gemerkt, gechipt en geboren in 2016. Compagnies Kleine dekking Gemiddelde dekking Grote dekking. 174 Plafond 1.300 / jaar 60 %. 316 Plafond 1.800 / jaar 60 %. 563 Plafond 2.500 / jaar 60 %. 120 /an Plafond 1.100 / jaar 50 %. 193 Plafond 1.500 / jaar 70 %. 362 Plafond 2.200 / jaar 90 %. 110 Plafond 1.000 /jaar 90 %. 170 Plafond 2.500 /jaar 90 %. 145 Reële kosten 90 %. Goed om te weten. Waarom een dierenverzekering afsluiten? Een dierenverzekering voor een hond of kat betaalt een deel van de dierenartskosten terug bij ziekte of na een ongeval?
Tips en trucs over Katten verzekering Honden Verzekering.
Bij het afsluiten van een katten verzekering is het belangrijk om te kijken naar uw eigen persoonlijke situatie. Als u een kat heeft die alleen maar binnen in huis zit dan heeft u een andere verzekering nodig dan wanneer u een kat heeft die buiten rond rent.
Kat en Hond slimmer Hondenverzekering Vergelijken.
Kat en Hond slimmer. Beoordeel deze pagina. Bekijk veelgestelde vragen. Meer recent honden nieuws. Honden intelligenter dan katten? Hoe uw hond nieuwjaar doorkomt. Wat kost een hond? Honden verstaan mensentaal. Gekloonde hond voor 100.000., Over honden verzekering vergelijker. Ga direct naar.
Vergelijking ziektenkostenverzekering Dierenkliniek Sleeuwijk.
Zo kunt u eenvoudig en snel vinden welke verzekering het beste bij uw wensen en budget past. Kortom: alle belangrijke informatie die u nodig heeft voor de aanschaf van een huisdierenverzekering voor uw hond of kat op één overzichtelijke website www.verzekerjehuisdier.nl.
Overgewicht bij hond of kat Dierenverzekering Informatie Centrum Dierenverzekering Informatie.
Reden voor huisdier verzekering? Home / Nieuws / Overgewicht bij hond of kat. Reden voor huisdier verzekering? 31 oktober 2016. Overgewicht bij hond of kat. Reden voor huisdier verzekering? In Nederland hebben er enorm veel gezinnen een hond of kat.
WA-verzekering kat WAverzekering.com.
De eigenaar van een kat is per definitie aansprakelijk voor alle schade die de kat aanricht. Een kat is een dier dat niet bewust schade aanricht en ook niet in staat is te overzien wat de gevolgen zijn van deze schade.
Katten verzekering: verzeker je kat! Dier en Natuur: Huisdieren.
Hoe jonger het dier is, op het moment dat u de verzekering afsluit, hoe lager de premie is voor de rest van zijn leven. Een verzekering aangaan op het moment dat uw kat nog jong en gezond is, is dus een investering voor de toekomst.
Kattenverzekering Petplan, de huisdierenverzekering.
Een kattenverzekering van Petplan helpt kattenbezitters om hun kat of poes te verzekeren tegen de hoge kosten die kunnen ontstaan bij ziekte of ongeval. Tegenwoordig is bijna iedere aandoening te behandelen maar vaak zijn operaties complex en dus duur. Bereken de beste premie. Speciale aandacht voor kittens. Nu met gratis kittenhuisje voor kittens tot 1 jaar. Bij Petplan kun je kiezen uit een Basis, Plus, Totaal of Ongevallen Pakket. Afhankelijk van het gekozen pakket kan je de verzekering uitbreiden met een aanvullende verzekering.
Verzekering hond, verzekering kat, ziekenfonds voor dieren: SantéVet.
Ontdek hoe SantéVet u begeleidt in het zorgen voor de gezondheid van uw hond of kat. Onze adviseurs van SantéVet staan tot uw dienst voor al uw vragen van maandag tot vrijdag van 9 tot 17 uur op het nummer 02 613 16 48.

Contacteer ons