Op zoek naar aanvullende verzekering?

 
aanvullende verzekering
Aanvullende zorgverzekeringen Altijd zorg op maat bij Univé.
Aanvullende verzekeringen voor uw zorg. Wilt u zich verzekeren voor extra zorg? Dan kunt u uw basisverzekering bij Univé uitbreiden met diverse aanvullende zorgverzekeringen. Bereken direct uw premie. U kunt uw basisverzekeringen Univé Zorg Select, Univé Zorg Geregeld of Univé Zorg Vrij polis uitbreiden met een ruim aanvullend pakket.
Aanvullend verzekeren met keuzevrijheid.
De aanvullende verzekering PNO Start vergoedt kosten voor fysiotherapie, gezondheidscheck en inentingen én is af te sluiten voor een zeer scherpe premie. Wil je een aanvullende verzekering die meerdere zorgkosten vergoedt tegen een scherpe prijs? Dan is de PNO Standaard een logische keuze.
Aanvullende zorgverzekering: Wat wordt vergoed? Consumentenbond. icon-menu. logo. logo_footer. preds. symbol-afrader. symbol-bestekoop. symbol-besteuittest.
Als je veel sport en het risico op blessures daardoor groot is, kan een aanvullende verzekering voor fysiotherapie handig zijn. Als je kinderen hebt die misschien een beugel moeten, dan is het verstandig een aanvullende verzekering voor orthodontie te nemen.
Aanvullende verzekeringen.
Wat wordt vergoed? Uw basisverzekering geeft u recht op zorg zoals de huisarts en het ziekenhuis. Als u ook verzekerd wilt zijn van zorg als fysiotherapie, tandartskosten, anticonceptie en brillen, kunt u uw basisverzekering uitbreiden met een aanvullende verzekering. Meer keuze op basis van uw zorgbehoefte.
Aanvullende verzekering Aanvullende verzekering Zilveren Kruis.
Is er eigen risico bij mijn aanvullende verzekering? Nee, voor zorg uit de aanvullende verzekering geldt er geen eigen risico. Wij leggen u graag meer uit over het eigen risico. Kan ik mijn aanvullende verzekering het hele jaar door wijzigen?
Aanvullende verzekeringen ZorgActief Interpolis zorgverzekeringen. inline/chevron-left. inline/chevron-left. inline/chevron-left. inline/chevron-left. inline/chevron-left.
Liever een online zorgverzekering met een scherpere premie? Bij de Interpolis ZorgCompact basisverzekering kunt u 1 aanvullende verzekering met tandzorg afsluiten. Regel alles online: contact, declareren en bestellen. Kies uw aanvullende verzekering. De basisverzekering vergoedt meer dan 90% van de zorgkosten.
Aanvullende verzekering: bekijk de extra vergoedingen PZP.
Met een aanvullende verzekering krijg je extra vergoedingen. Bijvoorbeeld voor spoedeisende hulp in het buitenland, fysiotherapie of alternatieve geneeswijzen. Vergelijk onze aanvullende verzekeringen en bereken je premie. Vanaf 1610, per maand in 2017. Als jongere wil je je niet druk maken om verzekeringen. Daarom hebben we de aanvullende verzekering Jongeren PZP voor jou.
Wat is een aanvullende zorgverzekering? Rijksoverheid.nl.
Gelukkig was het helemaal niet nodig om hier bang voor te zijn. Het gebeurt namelijk weinig dat zorgverzekeraars mensen weigeren voor een aanvullende verzekering. Dus heb ik de stap gezet en een nieuwe verzekering afgesloten bij een andere verzekeraar, mét een aanvullende verzekering.
Aanvullende verzekeringen Ditzo Zorgverzekering.
Doe dat voor 20e week van je zwangerschap. Heb je een aanvullende verzekering ZorgBeter of ZorgBest? Dan kun je het kraampakket kosteloos aanvragen. Heb je geen aanvullende verzekering afgesloten waarin het kraampakket wordt vergoed? Dan kun je zelf een pakket kopen.
Aanvullende verzekeringen Aanvullende verzekeringen OZF.
U kunt bij ons kiezen uit AV Compact en AV Royaal. Wat voor u de beste aanvullende verzekering is, hangt helemaal af van uw wensen en uw persoonlijke situatie. Hieronder een opsomming van een aantal belangrijke vergoedingen. Kijk voor een beknopt overzicht in ons vergoedingenoverzicht en voor uitgebreide informatie in onze polisvoorwaarden.

Contacteer ons