Zoeken naar connexxion staking

 
connexxion staking
Arriva rijdt niet. Connexxion bussen rijden deels wel, ondanks staking.
Connexxion bussen rijden deels wel, ondanks staking. 30 apr 2018 711.: Bij Connexxion, Breng en Bravo rijden op een aantal lijnen toch bussen, ondanks de eerder aangekondigde staking. Volgens de vervoerder is 25 a 30 procent van de chauffeurs gewoon aan het werk gegaan.
Omleidingen en storingen Connexxion.
Omleidingen en storingen. Connexxion in Noord-Holland Noord. Connexxion in Amstelland-Meerlanden in 2018 en verder. Connexxion in Haarlem IJmond. Kaarten en plattegronden. Omleidingen en storingen. Let op: Op Oudejaarsavond 31 december 2018 vertrekken de laatste bussen vrijwel allemaal tussen 19.00 uur en 20.00 uur.
Connexxion @Connexxion Twitter.
@ Connexxion niet meer negeren @ Connexxion negeren Volgen @ Connexxion volgen Volg je nu Je volgt @ Connexxion Ontvolgen @ Connexxion ontvolgen Geblokkeerd @ Connexxion geblokkeerd Deblokkeren @ Connexxion deblokkeren In afwachting Volgverzoek aan @ Connexxion in behandeling Annuleren Je volgverzoek aan @ Connexxion annuleren.
Connexxion RTL Nieuws.
Bekogelde bussen rijden weer door Almere, twee verdachten aangehouden. Ov-bedrijf Connexxion gaat weer rijden door de Kruidenwijk in Almere, waar het openbaar vervoer gisteren werd opgeschort na een reeks incidenten. Er zijn twee verdachten aangehouden die de bussen met stenen zouden hebben bekogeld.
Meeste stakers in Zierikzee en Sint-Maartensdijk, in Goes de minste Omroep Zeeland.
Aantal stakers later bekend. Chauffeurs die meedoen aan de staking, hadden tot vanmorgen 11.00 uur om zich aan te melden bij een van de zes aanmeldpunten in de provincie. Opkomst 11.00 uur. Omdat niet alle chauffeurs staken rijdt er wel een enkele bus, maar Connexxion kan besluiten om ook die bussen in de remise te houden.
Connexxion: Staken? Oké, maar dan wel hele dag Omroep West.
Andere busbedrijven als Arriva en QBuzz melden op hun website dat hun reizigers rekening moeten houden met stakingen buiten de spits; ze noemen geen tegenmaatregelen als kortingen op het personeel zoals Connexxion die heeft aangekondigd. Meer over dit onderwerp.: OPENBAAR VERVOER STAKING CONNEXXION FNV CNV.
Home R-net.
De bussen, trams, metro's' en treinen zijn te vinden in delen van de provincies Flevoland, Noord-Holland en Zuid-Holland en vormen samen een netwerk van hoogwaardig openbaar vervoer. In totaal rijden meer dan 60 verschillende R-netlijnen, uitgevoerd door de vervoerders Allgobus, Arriva, Connexxion, EBS, GVB, HTM, NS en RET.
Staking Connexxion op 7 juni GVB.
Aanstaande donderdag 7 juni staken opnieuw de werknemers van het streekvervoer. De staking is een gevolg van de moeizame cao-onderhandelingen bij het streekvervoer. Er wordt dit keer gestaakt bij Connexxion in Noord Holland, in de regio's' Haarlem-IJmond, Noord-Holland Noord en Amstelland-Meerlanden.
Restitutieformulier Connexxion.
Connexxion bewaart deze gegevens maximaal 18 maanden na ontvangst van uw aanvraag voor controle en administratieve doeleinden. Als het formulier niet volledig is of foutief is ingevuld, behoudt Connexxion zich het recht voor om de aanvraag te retourneren of te annuleren.
Busstaking Connexxion: Zoveel mogelijk personeelsbussen Schiphol rijden wel NH Nieuws.
Lees ook: Busvervoer donderdag in groot deel Noord-Holland plat door staking. Connexxion voert ook de buslijndiensten uit die piloten, cabine en luchthavenpersoneel die tussen de parkeerterreinen en de luchthaven en het bemanningscentrum rijden. Een woordvoerder van Connexxion zegt dat er zo min mogelijk bussen op die routes door de staking worden geschrapt.

Contacteer ons