Over

Over Connexxion

De schakel tussen verzekeringen online en offline

Connexxion

Connexxion is een vergelijkingssite die zich kenmerkt door een objectieve, professionele en vooral onafhankelijke instelling om de goedkoopste verzekering te vinden die het beste bij u past. Of het nu gaat om een ​​auto-, zorg-, reis-, woning-, bouw- of rechtsbijstandverzekering. Wij hanteren altijd dezelfde normen zodat onze vergelijkingssites en ons personeel u de beste verzekering kunnen aanbieden. Uiteraard houden wij rekening met uw speciale wensen en eisen. Wij zorgen voor een continu en actueel aanbod en garanderen zo de kwaliteit. Connexxion vergelijkt verzekeringen objectief en onafhankelijk en bevoordeelt daarom geen enkele partij.

Kernwaarden Connexxion

Waar staan we voor en wat geloven we? De communicatie en dienstverlening tussen Connexxion en haar klanten is gebaseerd op vier pijlers: betrouwbaar, ervaren, gemakkelijk en persoonlijk. Wij nemen uw zoektocht zeer serieus en gaan zorgvuldig om met de zaken die u ons toevertrouwt. Betrouwbaarheid op het gebied van productjuistheid, kwaliteit en prijs is daarom een voorwaarde voor een gezonde samenwerking. We streven naar langdurige menselijke relaties en daar willen we veel voor doen. Wij streven naar comfort, maar gaan ook graag persoonlijk met onze klanten in gesprek om deskundige hulp te krijgen. Soms vraagt de situatie gewoon om creatieve keuzes. Persoonlijk contact is essentieel. U bent niet ons directienummer, maar een gewaardeerde klant voor wie wij altijd bereikbaar zijn.

Kernwaarden

Klantvriendelijk en service

 Met het aanbod en de informatie op de website beantwoorden wij veel vragen van klanten. Wordt je vraag hier niet beantwoord, dan vinden we het belangrijk je te helpen met persoonlijk advies.

samenspel van techniek

 Investeren in technologische en organisatorische oplossingen heeft zin en Connexxion volgt deze koers al door systemen op verschillende werkterreinen te optimaliseren en te integreren.

Missie

“Vergelijken, sluiten en besparen” is wat we doen en waar we voor staan. Eenvoudig en duidelijk. Onafhankelijk met alleen focus op verzekeringen en modern gemak.

Visie

Elimineer risico’s en zorgen voor polishouders en (bedrijven) met complete online services met up-to-date informatie en middelen.